​Zacuscă

Indiferent de zacusca preferată, aveți de unde alege! În bucătăria Delirs producem zacuscă de vinete, zacuscă de ciuperci (zacuscă de ghebe) sau zacuscă de fasole cu un gust de neuitat. Zacusca este un amestec gastronomic de mare clasă și deși pare simplu, procesul este unul complex, iar calitatea ingredientelor este la fel de importantă că și respectarea cu sfințenie a pașilor necesari în pregătirea fiecărui borcan de zacuscă.

Deoarece nu realizăm zacuscă în cantități industriale, consistența, aspectul, culoarea și gustul borcanelor cu zacuscă Delirs se pot lua la întrecere cu zacusca realizată în casă. Zacusca Delirs se poate consuma că atare sau întinsă pe o felie de pâine caldă sau prăjită, pe crackers, se poate consuma cu orez sau ca garnitură lângă carne.

Credem cu tărie că rețeta fericirii este să faci ceea ce îți place. Iar nouă ne place la nebunie să alegem, să culegem și să spălam, să tocam și să amestecăm în ceaune pline cu zacuscă, sosuri sănătos de groase, dulcețuri și siropuri. În plus, produsele noastre creează bucurii, zâmbete largi și mai ales, trezesc nostalgii.

Magazin online creat de

Logo Faircrate, firma creare site

Servicii creare magazin online pe faircrate.com

Site finanțat prin programul Start-up Nation România.

  • YouTube
  • Facebook

 

© 2020 Delirs - toate drepturile rezervate.

Înregistrează-te și primești oferte și noutăți delicioase