Siropuri

Pe vremea copilăriei noastre, cele mai bune sucuri erau din sirop de fructe cu sifon, pe care mamele și bunicile noastre le țineau pentru musafiri și ocazii speciale. Nimic nu se compara cu gustul delicios, dulce, de sirop amestecat cu lingurița în pahar până se omogeniza cu apă minerală și care dispărea imediat ce era pus pe masă.

 

Siropurile Delirs sunt siropuri naturale, fară conservanți, coloranți, gelatină sau arome artificiale. În selecția noastră de siropuri veți găsi sirop de fructe de pădure, sirop de afine, sirop de zmeură, sirop de fragi, sirop de vișine și sirop de căpșune. Siropurile Delirs se pot consuma cu apă plată sau minerală, în diverse prăjituri sau cocteiluri, se pot folosi ca toping peste clătite, înghețată, salată de fructe sau oricum vă îmbie pofta.

 

Pentru a produce siropul folosim fructe coapte, zahăr și putină zeamă de lămâie. Chiar dacă nu folosim conservanți, siropurile noastre rezistă până la 24 de luni la temperaturi sub 25 de grade Celsius, la întuneric. Îndulciți-vă viața cu siropurile naturale Delirs!

Credem cu tărie că rețeta fericirii este să faci ceea ce îți place. Iar nouă ne place la nebunie să alegem, să culegem și să spălam, să tocam și să amestecăm în ceaune pline cu zacuscă, sosuri sănătos de groase, dulcețuri și siropuri. În plus, produsele noastre creează bucurii, zâmbete largi și mai ales, trezesc nostalgii.

Magazin online creat de

Logo Faircrate, firma creare site

Servicii creare magazin online pe faircrate.com

Site finanțat prin programul Start-up Nation România.

  • YouTube
  • Facebook

 

© 2020 Delirs - toate drepturile rezervate.

Înregistrează-te și primești oferte și noutăți delicioase