Piureuri

În cazul copiilor, prima etapă în diversificarea alimentației este reprezentată de piureurile de fructe și legume. În general, este recomandat consumul de piureuri proaspete, prin pasarea pe loc a legumelor fierte și a fructelor fierte, coapte sau crude. Există însă situații excepționale, când suntem pe drum și nu avem timp și loc pentru a pregăti masa celor mici.

 

De aceea, la Delirs am dezvoltat câteva produse care să poate fi consumate oricând, în orice situație și care sunt cel puțin la fel de bune ca piureurile de fructe și legume făcute în casă. Puteți comanda piure de pere, piure de mere, piure de mere și miere (pentru copii mofturoși, cu vârstă mai mare de 1 an) și piureul de mere și morcovi sau de mere și banane. Toate conțin fructe și legume din grădinile comunității noastre și sunt sterilizate și conservate temeinic, doar cu ajutorul băii de apă și abur.

 

Piureurile Delirs nu conțin conservanți, coloranți sau aditivi alimentari, zahăr, amidon, faină sau gelatină. Sunt realizate din mere și morcovi, iar în varianta piureurilor de mere cu miere, se folosește miere organică polifloră. Le facem cu mare drag și atenție, pentru copiii de toate vârstele.

Credem cu tărie că rețeta fericirii este să faci ceea ce îți place. Iar nouă ne place la nebunie să alegem, să culegem și să spălam, să tocam și să amestecăm în ceaune pline cu zacuscă, sosuri sănătos de groase, dulcețuri și siropuri. În plus, produsele noastre creează bucurii, zâmbete largi și mai ales, trezesc nostalgii.

Magazin online creat de

Logo Faircrate, firma creare site

Servicii creare magazin online pe faircrate.com

Site finanțat prin programul Start-up Nation România.

  • YouTube
  • Facebook

 

© 2020 Delirs - toate drepturile rezervate.

Înregistrează-te și primești oferte și noutăți delicioase