Murături

Când iarna bate la ușă și se caută surse de vitamina C, când gospodinele vor să garnisească salata de boeuf cu puțină acreală sau chiar iuțeală, când friptura e aproape gata, românii de pretutindeni merg în cămară și deschid un borcan de murături. Câte bordeie, atâtea obiceiuri: murături în saramură, murături în oțet, tot felul de amestecuri de murături și sute de rețete care să potolească pofta noastră ancestrală de acreală, sărătură, murătură!

Murăturile Delirs se pot manca și combina după bunul plac, deoarece se fac din legumele cele mai durdulii, mai zemoase și mai arătoase din grădinile românilor. Aspectul și gustul sunt la fel de importante, deoarece nimic nu este mai dezamăgitor decât niște gogoșari pleoștiți și zbârciți, chinuiți într-un borcan de murături. Rețele Delirs sunt testate de cel puțin trei generații, pentru că la noi în familie murăturile trebuie să arate bine și să își păstreze consistența fară să se înmoaie. Nu folosim conservanți sau aditivi alimentari. Vă invitam să degustați murăturile noastre!

Credem cu tărie că rețeta fericirii este să faci ceea ce îți place. Iar nouă ne place la nebunie să alegem, să culegem și să spălam, să tocam și să amestecăm în ceaune pline cu zacuscă, sosuri sănătos de groase, dulcețuri și siropuri. În plus, produsele noastre creează bucurii, zâmbete largi și mai ales, trezesc nostalgii.

Magazin online creat de

Logo Faircrate, firma creare site

Servicii creare magazin online pe faircrate.com

Site finanțat prin programul Start-up Nation România.

  • YouTube
  • Facebook

 

© 2020 Delirs - toate drepturile rezervate.

Înregistrează-te și primești oferte și noutăți delicioase