Dulceturi

O lume fară gemuri și dulcețuri ar fi o lume mult mai tristă. Dulceața este un simbol al ospitalității, iar obiceiul oriental de a servi musafirii cu dulceață, șerbet și cafea devenise literă de lege pe tot teritoriul principatelor romane chiar înainte de domnia lui Constantin Brâncoveanu. În plus, dulceața este un mod delicios de a conserva anumite fructe și legume de sezon, de care te poți bucura câteva săptămâni pe an. În casele de oameni gospodari, rodul este pe măsura efortului și după ce pofta de fructe crude este împlinită, ceea ce rămâne se transformă în dulceață.

 

Toate brocanele cu gem sau dulceață Delirs conțin fructe sănătoase, coapte și proaspete, nici prea moi și nici prea tari. Fructele trec de o verificare riguroasă a calității înainte de a purcede spre drumul lor dulce. Dulcețurile noastre nu conțin coloranți, conservanți sau aditivi, ci doar fructe și zahăr. Producem gem de căpșune, de măceșe, de afine sau fructe de pădure, dulceață de cireșe amare sau de nuci verzi, dulceață de ceapă și de ardei iute. Toate se mănâncă cu lingurița, pe pâine cu unt, biscuiți, în clătite sau pot inobila prăjituri pretențioase. Îndulcește-ți viața cu dulcețurile Delirs!

Credem cu tărie că rețeta fericirii este să faci ceea ce îți place. Iar nouă ne place la nebunie să alegem, să culegem și să spălam, să tocam și să amestecăm în ceaune pline cu zacuscă, sosuri sănătos de groase, dulcețuri și siropuri. În plus, produsele noastre creează bucurii, zâmbete largi și mai ales, trezesc nostalgii.

Magazin online creat de

Logo Faircrate, firma creare site

Servicii creare magazin online pe faircrate.com

Site finanțat prin programul Start-up Nation România.

  • YouTube
  • Facebook

 

© 2020 Delirs - toate drepturile rezervate.

Înregistrează-te și primești oferte și noutăți delicioase