Compoturi

Medicii recomandă consumul de fructe de sezon, însă atunci când livezile sunt pline de rod, ce poți face cu tone de fructe extraordinar de gustoase dar perisable? Pe planeta noastră gospodinele își suflecă mânecile și se apucă de dulcețuri, siropuri și compoturi. În sezonul cald, compotul se consumă rece și este extrem de răcoritor, depurativ și remineralizant. O doză de vitamine la borcan, care potolește setea. Când iarna e mai aprigă, compotul se poate încălzi și este un adjuvant în răceli, gripe. Compoturile sunt indicate și în timpul dietelor, bineînțeles compotul fară zahăr.

 

Compoturile Delirs sunt realizate din fructe proaspete și zemoase, cu sau fară pieliță, cu zahăr. Nu conțin conservanți, aditivi sau arome la plic și sunt un desert delicios. Se pot consuma de către oricine, inclusiv de copii, sportivi, femei însărcinate, bătrâni, în caz de surmenaj sau convalescență. Comandați compotul Delirs de casă direct la voi acasă!

Credem cu tărie că rețeta fericirii este să faci ceea ce îți place. Iar nouă ne place la nebunie să alegem, să culegem și să spălam, să tocam și să amestecăm în ceaune pline cu zacuscă, sosuri sănătos de groase, dulcețuri și siropuri. În plus, produsele noastre creează bucurii, zâmbete largi și mai ales, trezesc nostalgii.

Magazin online creat de

Logo Faircrate, firma creare site

Servicii creare magazin online pe faircrate.com

Site finanțat prin programul Start-up Nation România.

  • YouTube
  • Facebook

 

© 2020 Delirs - toate drepturile rezervate.

Înregistrează-te și primești oferte și noutăți delicioase